Review Ballorig Emmen

Ballorig Emmen; leuke indoorspeeltuin met klimmuur

Ballorig is een merk voor indoorspeeltuinen en in Drenthe hebben zij drie vestigingen, waaronder eentje in Emmen. Om de kerstvakantie leuk af te sluiten ging ik er een middagje heen met mijn kinderen van 5, 9 en 11 jaar. Ballorig Emmen heeft een leuke klimmuur, een klimlabyrint en een apart gedeelte voor kinderen tot en met 4 jaar!

Ballorig Emmen

Ballorig Emmen
Indoorspeeltuin Ballorig Emmen

Hiep hoi! We gingen een middagje naar Ballorig Emmen, op de laatste dag van de schoolvakantie. Nog even iets leuks doen voordat de dagelijkse drukte weer begint. Op Groupon.nl kocht ik kaartjes met korting waardoor ik nog geen 5 euro (normale prijs 8,50) per kind aan entree betaalde.

Ballorig Emmen ligt op een bedrijventerrein en heeft een eigen parkeerplaats. Het parkeren is gratis dus dat is mooi meegenomen.

Ballorig Emmen met baby, peuter of kleuter

Baby’s tot 12 maanden mogen gratis komen spelen bij Ballorig Emmen. Zeker wanneer baby’s kunnen kruipen is het de moeite waard om eens een indoorspeeltuin als deze te bezoeken. Wat mij meteen opviel is dat ze goed aan ouders met baby’s en dreumesen hebben gedacht. Zo staan er twee boxen, kinderstoelen en er is plek om een flesje op te warmen en zelfs een borstvoedingshoek waar je in alle rust je baby kunt voeden.

Ballorig Emmen met dreumes, peuter of kleuter

Voor baby, dreumes, peuter en kleuter tot en met 4 jaar is er een speciaal ingerichte speelplek bij Ballorig. Er is een sleetjesbaan, een springkussen, klimgedeelte en een ballenbak!

Ballorig Emmen met kinderen vanaf 4 jaar

Ballorig Emmen Indoorspeeltuin Drenthe

Ballorig Emmen is niet alleen leuk met kleine kinderen maar ook voor schoolkinderen. Het is jammer dat ik geen kleingeld had want dochterlief wilde maar al te graag een rondje op de bestuurbare tractor rijden. Er is een groot klimlabyrint met bruggetjes, glijbanen en en een groot springkussen. Aan de rechterkant is nog een klein trampolinepark en een klimmuur!

Binnenspeeltuin Indoorpeeltuin Ballorig Emmen
De klimmuur achterin vonden mijn kids geweldig!

Review Ballorig Emmen

Onze ervaring met Ballorig Emmen? De locatie is fijn en makkelijk bereikbaar. Dat parkeren gratis is vinden wij een groot pluspunt. De binnenspeeltuin heeft veel speelmogelijkheden voor jonge en oudere kinderen. Op het moment dat wij er waren (op een maandagmiddag) was het erg rustig en hadden onze kids bijna het rijk voor hun alleen… Mijn dochter had al snel een vriendinnetje gevonden waar ze een tijd lang samen mee speelde.

Ballorig Emmen Ervaring met kinderen
Van spelen krijg je dorst

Ook mijn jongens hebben zich vermaakt op de trampolines, het springkussen en de glijbanen terwijl ik rustig onder het genot van een kop thee een tijdschrift kon lezen. Qua eten en drinken vallen de prijzen best mee. Ik betaalde 3,50 voor een volle kan ranja. Het personeel was vriendelijk en groeten ons zelfs bij het vertrek.

Ik ben nog niet in de andere Ballorig vestigingen in Drenthe geweest maar Ballorig Emmen vonden wij echt leuk!

Indoorspeeltuin Ballorig Emmen
Leuk uitje? Pinnen mag!

Praktische informatie

  • Parkeren is gratis bij Ballorig Emmen.
  • Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  • Restaurant
  • Verschoonruimte
  • Gratis wifi
  • Mogelijkheid voor het vieren van een kinderfeestje.

Kijk voor meer info, entreeprijzen en de actuele openingstijden op de website van Ballorig Emmen.

Adres Ballorig Emmen: Oosterbracht 11, 7821 CC Emmen, Drenthe, Nederland

Hebben jullie al zin gekregen om Ballorig Emmen met kinderen te bezoeken?

Geef een reactie