Crocky Nordhorn met peuters en kleuters

Crocky Nordhorn; buiten- en indoorspeeltuin, net over de grens in Duitsland

Kinderspielparadies Crocky met kinderen? Het is een leuke indoorspeeltuin met buitengedeelte in Nordhorn. Als je al eens bent wezen zwemmen bij Delfinoh, dan heb je het gebouw met de krokodil ertegenover vast al wel een keer gezien. Buiten vindt je een klimparcours, een skelterbaan en springkussens. Binnen apenkooien, springkussens en een aparte zone voor kleine kinderen.

Crocky Nordhorn

Crocky is een in- en outdoorspeeltuin voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderen kunnen er klimmen in apenkooien, er zijn verschillende springkussens, trampolines, een glijbaan en een sleebaan, een ballenbad en andere kleine attributen. Ook buiten is er van alles te beleven!

Review Spielparadies Crocky - Indoor en buiten speeltuin in Nordhorn
De ingang van Crocky in Nordhorn
Crocky Nordhorn Review Ervaringen
Kinderstoelen voor de kleinsten en tijdschriften voor volwassenen

Ouders en andere volwassenen kunnen gratis gebruik maken van internet (wifi) en tijdschriften.

In het restaurant kun je ijs, snoepjes, drankjes en lekkere menu’s bestellen.

En als je geluk hebt… dan kom je Crocky tegen voor een high-five of een dansje.

Binnen speeltuin

Crocky Nordhorn met peuters en kleuters
Ook met een peuter of kleuter is Crocky leuk!

Voor de kleinste gasten tot een jaar of 4 is er een apart stuk. Dreumesen, peuters en kleuters kunnen hier op de mini trampolines, klimtoestellen, een springkussen, een ballenbad en er zijn leuke figuren om mee te spelen.

Review Crocky Nordhorn
Genoeg speelplezier voor een ochtend of middag

Buiten speeltuin

Bij mooi weer kun je buiten rijden op elektroauto’s (hier moeten muntjes van 1 euro per rit in), een klimparcours volgen, op het springkussen of in het zand spelen. Bij zomerse temperaturen kun je de badpakjes en zwembroekjes van je kinderen meenemen, dan wil er namelijk wel eens een waterbaan staan waar je op kunt glijden om even af te koelen.

Crocky Nordhorn met kinderen - Speeltuin
Het klimparcours is een hele uitdaging!
Crocky Nordhorn buiten spelen skelterbaan
Neurenbergring voor de kleine raceliefhebbers! Toet toet! Het ligt er mooi bij met de herfst.

Onze ervaring bij Kinderspielparadies Crocky

Wij bezochten Crocky afgelopen weekend voor de tweede keer en mijn zoontjes waren er al wel vaker geweest tijdens kinderfeestjes. Nordhorn is vanaf Denekamp, Ootmarsum en Oldenzaal goed te bereiken met de auto. Het adres is ‘Am Sportpark 20’ maar als je navi dat niet kan vinden, dan kun je het best ‘Wehrmaate 22’ invoeren, want dan kom je er ook. Dit was namelijk het oude adres. Later is de straatnaam veranderd vanwege de vele sportfaciliteiten in de omgeving. Crocky ligt recht tegenover het zwembad Delfinoh en daarom is het ook erg leuk om deze twee uitjes met elkaar te combineren op een dag.

Persoonlijk vind ik de indoorspeeltuin heel overzichtelijk. Zelf nam ik met mijn man een plaatsje in het restaurant en de kinderen wisten ons prima te vinden als ze trek of dorst hadden. Buiten en binnen spelen wisselden ze steeds af. Grotere kinderen vinden het leuk om wedstrijdjes te spelen zoals verstoppertje en wie het snelst een een of ander parcour aflegt.

Indoorspeeltuin Crocky Nordhorn - Overdekt uitje over de grens in Duitsland
Spring en klim!
Ervaring indoorspeeltuin Crocky Nordhorn
De rodelbaan is ook leuk!

Bij de apenkooien en springkussens kwamen mijn kinderen klagen dat ze telkens snel uitglijden. Nu mogen de kinderen bij Crocky wel op blote voeten voor een keer… maar de volgende keer nemen we anti-slipsokken mee. Dat vinden we toch wat hygiënischer maar helaas waren we die in alle haast vergeten.

In de vijf uur tijd dat we er waren hebben we Crocky de krokodil (mascotte) helaas niet voorbij zien komen. Jammer, want de kinderen wilden graag met Crocky op de foto.

De snacks zijn heel betaalbaar. Voor 1,70 (dacht ik) heb je frieten met heerlijke frietkruiden erop. Die moet je echt proberen. Yum!

Wij hebben ons als ouders prima vermaakt met de gratis wifi (en boeken van thuis) terwijl we af en toe rondjes lopen om de kinderen een beetje in de gaten te houden. De kinderen wilden zelfs na 5 uur lang spelen nog niet naar huis maar wij vonden het wel welletjes. Tot de volgende keer!

Review indoorspeeltuin Crocky in Nordhorn
Leuk uitje? Pinnen mag!

Praktische informatie 2019

  • Parkeren is gratis bij Crocky.
  • Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  • Restaurant
  • Let op: je kunt niet pinnen in het restaurant, contant geld gewenst.
  • Verschoonruimte
  • Gratis wifi, bereik prima
  • Mogelijkheid voor het vieren van een kinderfeestje.

Baby’s en kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis mee, kinderen van 2 tot 4 jaar betalen €5,50, kinderen van 5 tot 16 jaar betalen € 7,- en volwassenen/begeleiders €4,- (de begeleiders krijgen een muntje voor een warme drank, dit zit bij de prijs voor volwassenen inbegrepen). Kijk voor meer info en de actuele openingstijden op de website van Kinderspielparadies Crocky in Nordhorn.

Adres Crocky: Am Sportpark 20, 48531 Nordhorn (of Wehrmaate 22 indien je navi Am Sportpark nog niet kent).

Hebben jullie al zin gekregen om Crocky met kinderen te bezoeken?

Geef een reactie