Disclaimer

Deze disclaimer is van recht op https://www.evenwegmetkinderen.nl

Evenwegmetkinderen is een Nederlands reisblog met als doelgroep gezinnen. Op Evenwegmetkinderen schrijven we over onze eerlijke ervaringen met uitjes in Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

Reviews

De blogartikelen op Evenwegmetkinderen zullen voornamelijk reviews zijn over dagjes uit en overnachtingen. Ook handige reisartikelen die we testen komen aan bod. Dit kunnen zelfgekochte producten zijn maar ook opgestuurd door bedrijven/merken. Ik test de items eerst zelf uit, soms zelfs samen met anderen of mijn kinderen en daarna plaats ik een review hier op Evenwegmetkinderen. Mijn mening is altijd eerlijk en word op geen enkele manier beïnvloed door eventuele ontvangen producten. Als ik in bepaalde gevallen helemaal niet achter het product sta zal ik er geen review over plaatsen. Ik kan dan ook niet garanderen een review te plaatsen van de opgestuurde producten.

Copyright

Ik steek veel tijd in Evenwegmetkinderen. De meeste foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders beschreven. Het is daarom niet toegestaan om mijn artikelen en foto’s zomaar te gebruiken. Wil je een foto of tekst gebruiken dan kun je mij dat vragen per email: info@evenwegmetkinderen.nl

Winacties

Het is mogelijk dat er winacties worden georganiseerd op Evenwegmetkinderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde, kwijtrakende of niet opgestuurde pakketjes of poststukken door onszelf of door het bedrijf waarmee we een samenwerking hebben. Een winnaar of winnares dient binnen 14 dagen – tenzij anders beschreven – contact op te nemen, anders vervalt de prijs of ben ik genoodzaakt een andere winnaar of winnares te loten.

Reacties

Iedereen kan onder de blogposts en op de social media reageren op artikelen. Discriminatie, aanstootgevende en bedreigende reacties zijn niet toegestaan, deze reacties zal ik zo nodig verwijderen en indien een melding van maken bij de politie.

Mochten er hierover nog vragen zijn dan kun je mailen naar: info@evenwegmetkinderen.nl