goedkoop-naar-center-parcs-kortingen-aanbiedingen-tips-centerparcs-bungalowparken-hema-bungalowweken-en-andere-acties

Goedkoop naar Center Parcs; 10 tips voor de beste korting!

Center Parcs is een populaire keten met bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Een vakantieverblijf bij Center Parcs biedt een unieke ervaring voor gezinnen, stellen en groepen vrienden. Het enige nadeel is dat een verblijf in Center Parcs, zeker voor gezinnen met meerdere kinderen, soms duur kan zijn. Gelukkig zijn er een aantal manieren om geld te besparen op een verblijf in Center Parcs. Van lastminute boeken en de Hema Bungalowweken tot een Mystery Park van Center Parcs of een een deal voor een bungalow of Jungle Cabana op bijvoorbeeld de website voor koopjesreizen: Traveldeal. Lees deze 10 tips en boek je volgende Center Parcs overnachtingen met korting!

1. Lastminute boeken

Last minute boekingen bij Center Parcs zijn vaak goedkoper omdat het park op zoek is naar snelle verkoop van overgebleven accommodaties. Wanneer er nog beschikbare accommodaties zijn vlak voor de aankomstdatum, zal Center Parcs deze aanbieden tegen een verlaagde prijs om ervoor te zorgen dat de accommodaties niet ongebruikt blijven.

Houd er rekening mee dat de beschikbare accommodaties beperkt kunnen zijn bij last minute boekingen en dat er beperkingen kunnen zijn voor bepaalde accommodatietypes en parken. Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen of een last minute boeking bij Center Parcs geschikt is voor je reisbehoeften en -planning. Maar als je flexibel bent en geen bezwaar hebt tegen het maken van een beslissing op het laatste moment, dan kun je wellicht flink besparen op je verblijf in Center Parcs. Kijk hier voor een overzicht van lastminutes vakanties bij Center Parcs.

2. Vroegboekkortingen

Vroegboekkortingen bij Center Parcs zijn goedkoop omdat het park op zoek is naar vastboekingen voor de toekomst en daarom aantrekkelijke kortingen aanbiedt aan mensen die vroeg boeken. Wanneer je ver vooruit boekt, heeft Center Parcs de zekerheid van de boeking en kan het de planning voor de toekomst beter regelen. Dit resulteert in een verlaagde prijs voor de reiziger die vroeg boekt.

Vroegboekkortingen bieden een geweldige kans om goedkoop naar Center Parcs op vakantie te gaan. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de beschikbare accommodaties beperkt kunnen zijn voor bepaalde parken en accommodatietypes, dus het is belangrijk om vroeg te boeken als je een specifieke accommodatie of park wilt.

Als je zeker wilt zijn van je verblijf in je favoriete Center Parcs bungalowpark, dan is vroeg boeken een goede optie en biedt het tegelijkertijd de kans om geld te besparen op de reis. Zeker wanneer je afhankelijk bent van schoolvakanties. Kijk hier op deze pagina voor vroegboekvoordeel.

3. Hema Bungalowweken 2023

De HEMA bungalowweken zijn een samenwerking tussen HEMA en Center Parcs waarbij HEMA-klanten de mogelijkheid krijgen om tegen een verlaagde prijs een verblijf in een Center Parcs-accommodatie te boeken. Tijdens de HEMA bungalowweken kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op verblijven in diverse Center Parcs-parken in Nederland en België. Dit jaar start de HEMA Bungalowweken op 13 februari 2023 en vaak is de ervaring dat deze actie snel is uitverkocht.

De HEMA bungalowweken zijn een goede manier om goedkoop naar Center Parcs op vakantie te gaan en bieden HEMA-klanten de mogelijkheid om te genieten van een geweldige vakantie in een Center Parcs-accommodatie tegen een betaalbare prijs. Houd deze webpagina van HEMA in de gaten om te boeken.

4. Center Parcs Mystery Park

De goedkope Center Parcs Mystery Park-optie via Bungalows.nl werkt als volgt: je boekt op deze pagina een verblijf in een Center Parcs vakantiepark, maar het precieze park wordt pas bekend gemaakt nadat je de boeking hebt voltooid tot uiterlijk 1 dag voor vertrek! Het idee is dat je verrast wordt met een onverwachte locatie, maar tegelijkertijd kunt profiteren van aanzienlijke kortingen op de prijs van het verblijf. Je kunt wel als optie een van de vier landen doorgeven en of je voor een weekend of midweek gaat.

Bij het boeken van een Center Parcs Mystery Park (wat overigens alleen via Bungalows.nl kan) is het mogelijk dat je in een park verblijft dat verder weg ligt dan je had verwacht of dat niet aan al je wensen voldoet, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden voordat je een Mystery Park-boeking maakt. Aan de andere kant kun je juist verrast worden met een locatie die je niet had overwogen maar die uiteindelijk de perfecte vakantie-ervaring biedt.

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke en goedkope manier om naar Center Parcs te gaan, dan is de Mystery Park-optie via Bungalows.nl misschien wel iets voor jou. Het is echter belangrijk om te realiseren dat dit niet geschikt is voor iedereen, dus zorg dat je goed overweegt of dit bij jouw reisbehoeften en -voorkeuren past.

goedkoop-centerparcs-doorlopende-acties-tips-aanbiedingen-center-parcs-blog
Hier gingen wij goedkoop naar Center Parcs Nordseeküste in Duitsland, d.m.v een lastminute aanbieding.

5. Bungalow Race van Center Parcs

De Center Parcs Bungalow Race. Wat is dat precies? De Bungalow Race is een speciale actie van Center Parcs waar je tegen een gereduceerd tarief je vakantie naar een van hun bungalowparken kunt boeken. Dit kan soms al vanaf 14 euro per persoon. Als dat geen goede aanbieding is… Kijk op deze webpagina voor meer informatie over deze kortingsactie, die overigens niet doorlopend is maar wel af en toe terug komt. Vaak is de Bungalow Race aan het einde van het jaar te boeken.

5. Waanzinnige Woensdag actie

Waanzinnige Woensdag is een actie van Center Parcs die iedere woensdag wordt georganiseerd om bezoekers de kans te bieden om op een voordelige manier een verblijf in het park te boeken. Tijdens de Waanzinnige Woensdag worden er beperkte aantallen bungalows beschikbaar gesteld tegen aanzienlijk verlaagde prijzen.

De actie is alleen geldig op woensdag en voor een beperkte tijd, dus bezoekers moeten snel handelen om te profiteren van de aanbieding. De bungalows worden op volgorde van boeking beschikbaar gesteld, dus het is belangrijk om op tijd online te zijn om te zorgen dat je een bungalow kunt boeken. Kijk op deze pagina voor meer informatie over de Waanzinnige Woensdag actie.

7. Kortingscodes voor Center Parcs

Kortingscodes voor Center Parcs kunnen op verschillende plaatsen worden gevonden. Het is belangrijk om altijd de voorwaarden en beperkingen van de kortingscode te lezen voordat je deze gebruikt, om te zorgen dat de kortingscode geldig is voor je specifieke boeking.

Center Parcs website

De officiële website van Center Parcs biedt regelmatig kortingscodes en aanbiedingen aan haar bezoekers. Het is verstandig om de website regelmatig te controleren voor de nieuwste aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief van Center Parcs om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en kortingscodes.

Social media

Center Parcs is actief op verschillende social media-kanalen, waaronder Facebook en Instagram. Volg hen op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingscodes.

Kortingscodes websites

Er zijn verschillende websites die zich richten op het verzamelen en delen van kortingscodes, zoals Groupon, Spydeals en Acties. Je kunt op deze websites zoeken naar beschikbare kortingscodes voor Center Parcs.

8. Speciale kortingsdeals op andere websites

Er zijn verschillende websites waar je tijdelijk (maar vaak wel een paar keer per jaar) fijne kortingsdeals voor Center Parcs kunt vinden. Zo hebben wij voor juni 2023 alvast 1 nacht voor twee personen (1 volwassene en 1 kind) in een Jungle Cabana op Center Parcs Heijderbos via Traveldeal gekocht. Dit kostte mij plusminus 120,- in totaal en er zit ook een ontbijtmand bij. Op twee dagen kunnen we dan gebruik maken van de faciliteiten op het park zoals de Aqua Mundo. Nu zag ik dezelfde actie ook op Social Deal, en nog goedkoper ook! Ook dat is een leuke pagina om in de gaten te houden. Heel soms heeft ActievandeDag ook kortingen waardoor je goedkoop naar Center Parcs kunt gaan.

9. Vakantieveilingen

Vakantieveilingen heeft regelmatig acties met Center Parcs bungalowparken. Deze acties bieden de kans om een verblijf in Center Parcs tegen een verlaagde prijs te boeken. Deelnemers kunnen een bod uitbrengen op het verblijf en de hoogste bieder wint de veiling. Bieden kan vanaf 1 euro. Wij hebben dit jaar een veiling gewonnen en gaan in maart 2023 voor 110,- euro voor drie dagen (2 overnachtingen in een Premium Cottage) met zijn tweetjes (1 volwassene en 1 kind) naar Center Parcs De Huttenheugte in Coevorden. Wij zijn heel benieuwd naar dit park mét subtropisch zwembad Aqua Mundo. Dit vakantiepark ligt trouwens niet ver van Center Parcs Parc Sandur in Emmen, waar wij eerder zijn geweest.

Kortom: dit is een geweldige manier om geld te besparen op een verblijf in Center Parcs, vooral voor mensen die flexibel zijn in hun reisdata. Die zijn namelijk soms wel beperkt bij deze veilingsite. Houd de website van vakantieveilingen in de gaten om op de hoogte te blijven van deze acties.

Let op: Houd rekening met de voorwaarden en beperkingen van deze acties, zoals beperkingen op de beschikbare data, verplichte bijkomende kosten en het eventuele anuleringsbeleid.

10. Overweeg een vakantie in het laagseizoen

Verblijven in Center Parcs zijn het duurst in het hoogseizoen en in de schoolvakanties. Overweeg daarom als je nog niet schoolgaande kinderen hebt, een verblijf in het laagseizoen om geld te besparen.

Pin deze foto voor later op Pinterest

Kende jij deze tips al om goedkoop naar Center Parcs te gaan?

*Dit blog bevat affiliatie linkjes

Geef een reactie