Review Hippo Fun en Speeldagen in Emmen

Hippo Fun & Speeldagen evenement bij het Fletcher hotel in Emmen

Bij Fletcher hotel Emmen kunnen kinderen in de herfstvakantie hun energie weer kwijt tijdens het Hippo Fun & Speeldagen evenement. Wij waren er op woensdag met een groep kinderen en hebben ons uitstekend vermaakt! Het is één groot springkussen festival met heel veel springkussens, een stoere stormbaan en andere leuke kinderactiviteiten…

Hippo Fun Emmen

De Hippo Fun & Speeldagen is een jaarlijks terugkerend evenement in de herfstvakantie voor kinderen, in de regio Emmen. Weer of geen weer? Bij Hippo Fun hoeven kinderen zich echt niet te vervelen. Maar liefst vijf dagen lang is er van alles te doen om kinderen meer te laten spelen en bewegen, en dat ook nog eens op een leuke manier! De Hippo Fun dagen vinden plaats in het evenementencomplex dat bij Fletcher hotel Emmen hoort.

Hippo Fun Speeldagen Emmen - Ervaring
Een grote luchtpop voor de deur… daar moeten we zijn!

Wat te doen tijdens de Hippo Fun en Speeldagen?

Het kinderevenement ‘Hippo Fun & Speeldagen’ heeft elke dag een ander programma, mede mogelijk gemaakt door diverse partners. Zo zijn er in samenwerking met diverse partners enorm leuke activiteiten zoals tennis-, voetbal, dansclinics en meer! Verder kunnen de kinderen zich urenlang vermaken op de springkussens en er zijn allerlei soorten speelactiviteiten zoals kinderdisco’s, een ballenbak en noem maar op.

Review Hippo Fun en Speeldagen Emmen
Wat een keuze, zoveel springkussens! Deze zagen wij het eerst nadat we onze jassen ophingen.
Springkussen festival Emmen - herfstvakantie Hippo Fun en Speeldagen Fletcher Hotel Emmen
Maar er is nog meer! Een stormbaan, een voetbalkooi en een disco springkussen.
Hippo Fun en Speeldagen Fletcher hotel Emmen - Onze ervaring
En de ballenbak niet te vergeten.

Onze ervaring bij de Hippo Fun en speeldagen

Ik hoef het woord ‘springkussen’ maar te roepen en de kids springen meteen van de bank. We maken ons klaar voor een middagje speelplezier bij Hippo Fun. De warme sweaters gaan uit en worden vervangen voor t-shirts. Hop in de auto naar Emmen! Voor ons is dat ongeveer 35 minuten rijden, dus prima te doen. Het parkeren is gratis dus dat scheelt ook.

Bij de kassa werden wij vriendelijk ontvangen en werd ons kort vertelt wat er te doen was. De jassen en de schoenen gaan uit en in een paar minuten ben ik de kinderen al kwijt. Er zijn zoveel springkussens en de kids rennen van enthousiasme alle kanten op. Hier is genoeg ruimte voor en de drukte viel best mee.

Na even rondgekeken te hebben nam ik plaats aan een tafeltje bij de andere ouders en de leraar waarmee wij hadden afgesproken. Gezellig!

Even later kwamen mijn kinderen naar mij toegerend. Mama we willen cupcakes versieren, mag dat? Ik loop met ze mee naar de tafel waar ze dat mogen doen. Het kost € 0,50 om een cupcake te versieren. Smikkelen en smullen! Dat is toch veel leuker dan een zakje chips?

Hippo Fun Emmen - Cupcakes versieren
Cupcakes versieren bij Hippo Fun Emmen
Cupcakes versieren bij Hippo Fun en Speeldagen Emmen
Tadaaaaaa!

Ik kocht er gelijk een kan ranja bij voor 3 euro. De horeca prijzen vallen mij reuze mee voor een evenement. Erg fijn want ik had zelf geen pakjes drinken meegenomen.

Helaas waren wij net te laat voor de glitter tattoos. Mijn dochter stond in de rij maar werd helaas teleurgesteld omdat ze ermee gingen stoppen. Snap ik ook wel. Gelukkig ging die pruillip snel weg toen ze Hippo zag! Hippo kreeg een dikke high-five, niet een maar 3 keer! Whooooop!

Wij hebben ons 2,5 uur vermaakt tot het einde van de middag. Mijn kinderen willen er graag nog eens heen maar dan moeten we wel even plannen dat we eerder gaan zodat we langer kunnen blijven. Ik weet zeker dat wij ons hier een halve dag kunnen vermaken en kijken nu al uit naar de Hippo Fun en Speeldagen in 2020!

Hippo-Fun-en-Speeldagen-Emmen-met-kinderen-Review
Leuk uitje? Pinnen mag!

Praktische informatie 2019

  • Parkeren is gratis.
  • Gratis wifi. Uitstekend bereik.
  • Buggy en kinderwagen proof.
  • Mogelijkheid voor het vieren van een kinderfeestje.

De entreeprijs voor kinderen is 7 euro aan de kassa en met een flyer die bij de partners is verspreidt 5 euro. Ouders en begeleiding mogen gratis mee naar binnen. Check voor meer info de Facebookpagina van Hippo Fun.

Adres Hippo Fun & Speeldagen : Van Schaikweg 55, 7811 HN Emmen, Nederland

Hebben jullie al zin gekregen om de Hippo Fun & Speeldagen met kinderen te bezoeken?

Geef een reactie