Hof Poppendamme met kinderen - Binnenspeeltuin Zeeland

Hof Poppendamme; een leuke speelboerderij in Zeeland!

Hof Poppendame in Grijpskerke is een leuke speelboerderij in Zeeland. Buiten kunnen kinderen heerlijk spelen en ravotten maar de binnenspeeltuin is nog véél leuker! Er valt veel te ontdekken rondom de boerderij en je kunt er heerlijk lunchen met de hele familie.

Hof Poppendamme

Hof Poppendamme is een natuur-, speel- en beleefboerderij midden in het Zeeuwse landschap. Van buiten lijkt de boerderij niet heel groot maar eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Wat is er véél te zien en te doen. Hof Poppendamme is echt een pareltje voor dreumesen die kunnen lopen tot kinderen van een jaar of 10. En de entree? Die is er niet! Er wordt natuurlijk wel van je verwacht dat je consumpties besteld en de prijzen vallen gelukkig erg mee.

Binnenspeeltuin

Binnen waan je je in een soort Maja de Bij wereld. Het lijkt wel alsof er een honingkorf in de boerderijschuur is gebouwd met allerlei kamertjes. Er staan genoeg fietsjes voor de kleinsten, er is veel houten speelgoed (denk aan treinbanen, winkeltje spelen), er zijn grote blokken…

Overal zijn gangetjes en ruimtes waar je weer wat anders kunt ontdekken. Voor de grotere kinderen is een mini bioscoop en een springkussen. Ook kunnen kinderen naar boven klimmen.

Hof Poppendamme - Speelboerderij in Zeeland
Hof Poppendamme met kinderen - Ervaringen
Ervaring Hof Poppendamme - Gratis uitje in Zeeland - Grijpskerke
Hof Poppendamme - Zeeland met kinderen

Buitenspeeltuin

Trek de regenlaarzen maar aan om in de plassen te springen of om de natuur te ontdekken. Buiten staat een airtrampoline, een duikelrek, er is een kabelbaan, een bruggetje om over te balanceren en meer…

Horeca

Hof Poppendamme heeft een apart restaurantgedeelte als je echt ‘uit eten’ wilt. Bij de binnenspeeltuin staan ook genoeg tafeltjes en stoelen waar je aan kunt zitten. Hier kun je drinken bestellen of iets lekkers van de lunchkaart. Wij bestelden bitterballen en vers gebakken frieten in een grote puntzak. Lekker hoor!

Hof Poppendamme - Familie restaurant Zeeland
Een gemoedelijke zithoek bij de binnenspeeltuin in huiskamersfeer

Onze ervaring

Wij hadden ongeveer 2 uurtjes tijd gepland om Hof Poppendamme te ontdekken. De kinderen hebben zicht zo goed vermaakt dat ze eigenlijk wel langer hadden willen blijven. Voor ouders/begeleiders zijn er tijdschriften, boeken en gratis wifi. Dat is handig als de kinderen wat ouder zijn en zichzelf goed kunnen vermaken. Spreek dan natuurlijk wel even van te voren af waar je kind je kan vinden.

Als je met een dreumes of peuter komt dan is het verstandig om daar een oogje op te houden. De binnenspeeltuin is ontzettend leuk maar niet overzichtelijk vanwege de vele (verstopte) ruimtes en gangen. Ach, samen spelen is ook leuk!

Het personeel was vriendelijk, de speeltuin was schoon en mijn kinderen van 4, 9 en 11 jaar hebben zich prima vermaakt.

Praktische informatie 2019

  • Parkeren is gratis
  • Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
  • Restaurant
  • Verschoonruimte
  • Gratis wifi, bereik prima
  • Mogelijkheid voor het vieren van een kinderfeestje.

Hof Poppendamme is een gratis uitje in Zeeland. Je betaald enkel de consumpties. Kijk voor meer info en de actuele openingstijden op de website van Hof Poppendamme.

Adres Hof Poppendamme: Poppendamseweg 3A, 4364 SL Grijpskerke, Nederland

Hebben jullie al zin gekregen om Hof Poppendamme met kinderen te bezoeken?

Geef een reactie