Monkey Town Hardenberg Indoorspeeltuin Overijssel Vechtdal Review

Monkey Town Hardenberg; leuke indoorspeeltuin met fun bowlingbaan

Monkey Town Hardenberg is een vrij nieuwe indoorspeeltuin in het Overijsselse Vechtdal, met trampolines, een klimgedeelte én fun bowlingbaan. De ruimte is heel overzichtelijk voor kinderen en voor ouders en begeleiders is er gratis wifi. Met mijn vijfjarige dochter bezocht ik Monkey Town Hardenberg op een rustige maandagochtend. Benieuwd wat wij ervan vonden?

Monkey Town Hardenberg

Bij dagen met slechte weersvoorspellingen zijn wij regelmatig in een indoorspeeltuin te vinden. Nog leuker vinden wij het om steeds een andere binnenspeeltuin te ontdekken, zoals deze Monkey Town in Hardenberg!

Sinds juni 2019 is Monkey Town Hardenberg officieel voor publiek geopend. Het pand lijkt van buiten op een moderne houten kapschuur en ligt in een recreatiegebied met veel campings, tussen Rheeze en Hardenberg. Je kunt er gratis parkeren.

Review Monkey Town Hardenberg

Met baby, dreumes, peuter of kleuter

Kleine kinderen van 0-4 jaar hebben een apart speelgedeelte. Ik noem het altijd de ‘pamper zone’ en het is geschikt voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Monkey Town Hardenberg heeft voor de kleintjes o.a. een ballenbak, een zone met soft elementen en een hoekje met grote bouwstenen.

Monkey Town Hardenberg Vechtdal Overijssel met Peuter of kleuter

Met kinderen van 4 tot 12 jaar

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun energie mooi kwijt in de grote apenkooi. Ze moeten langs allerlei obstakels klimmen en je kan via verschillende glijbanen weer naar beneden. Het ziet er echt heel leuk uit!

Wat mijn dochter vooral leuk vond was het klimparcours, het trampolinepark en de ‘panna kooi’ helemaal bovenin waar je kunt voetballen en basketballen.

Ervaring Monkey Town Hardenberg met kinderen
Trampolinepark Overijssel Vechtdal Monkey Town Hardenberg
Monkey Town Hardenberg Klimparcours Indooruitje Overijssel Vechtdal

Fun bowlingbaan

De bowlingbanen zijn hier een stuk kleiner dan dat we gewend zijn maar het heet dan ook niet voor niets ‘fun bowling’. De baan staat van de grond af dus dat is een hele andere ervaring. Voor een half uurtje bowlen betaal je ongeveer 9 euro.

Bowlingbaan Monkey Town Hardenberg

Onze ervaring bij Monkey Town Hardenberg

Wij hebben ons ongeveer 3 uur kunnen vermaken bij Monkey Town Hardenberg. Dit komt omdat er vanwege de Corona-maatregelen vooraf gereserveerd moet worden voor een bepaald tijdslot.

Best leuk hier, en heel anders dan bijvoorbeeld Monkey Town Enschede! Omdat Monkey Town Hardenberg voor ons slechts een half uur rijden is, komen we zeker nog eens terug.

De medewerkers waren vriendelijk en het eten en drinken is hier betaalbaar. Voor een kan (suikervrije) ranja betaalde ik 3,50.

Monkeytown Hardenberg Indooruitje Overijsselse Vechtdal
Leuk uitje? Pinnen mag!

Praktische informatie

  • Parkeren is gratis
  • Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan
  • Restaurant
  • Verschoonruimte
  • Gratis wifi
  • Mogelijkheid voor het vieren van een kinderfeestje
  • Bowlen kost extra

Baby’s tot 12 maanden zijn gratis, kinderen vanaf 1 jaar betalen 7,95 entree (prijspijl juli 2020) en volwassenen hebben gratis toegang. Er zijn speciale peuterochtenden voor kinderen t/m 3 jaar waarbij de entreeprijs dan iets goedkoper is. Kijk voor meer info en de actuele openingstijden op de website van Monkey Town.

Adres Monkey Town: Grote Beltenweg 1, 7771 SX Hardenberg, Overijssel, Nederland

Hebben jullie al zin gekregen om Monkey Town Hardenberg met kinderen te bezoeken?

Volg ons op Instagram.com/overijsselmetkinderen voor meer tips in deze provincie.

One thought on “Monkey Town Hardenberg; leuke indoorspeeltuin met fun bowlingbaan

Geef een reactie