voordelen-all-inclusive-vakantie-met-kinderen

De voordelen van een all inclusive vakantie met kinderen

De zomer staat weer voor de deur. Tijd om je volgende vakantie te plannen met de kinderen. Heb jij al een bestemming op het oog? Twijfel je nog of je moet kiezen voor een stacaravan op een camping of een luxe all inclusive vakantie in een hotel? Wij zetten de voordelen van een all inclusive vakantie met de kinderen voor je op een rij. Lees snel verder.

Onbeperkt eten en drinken

Tijdens een all inclusive vakantie geniet je van onbeperkt eten en drinken. Waarom is dat zo handig met kinderen? Omdat die nog wel eens last hebben van keuzestress, knoeien of toch ineens wat anders willen eten. Tijdens je all inclusive vakantie kun je gemakkelijk aanschuiven bij het buffet. Hier kunnen de kinderen zelf uitkiezen wat ze opscheppen op hun bordje. Vooral voor moeilijke eters is het heel fijn om alle gerechten al te kunnen zien liggen. Daarnaast kunnen de kinderen meerdere keren opscheppen. En is er meestal ook een speciaal kinderbuffet aanwezig met frietjes, pasta en andere snacks. In een all inclusive hotel zullen ze dus niets tekort komen.

Een all inclusive vakantie staat voor gemak

Een ander groot voordeel van een all inclusive vakantie heeft alles te maken met het gemak. Je hoeft namelijk niet na te denken over waar en hoe laat je gaat eten. Je kan iedere dag weer aanschuiven bij het ontbijt, lunch- en dinerbuffet. Je hoeft geen tafeltje te reserveren of ver te wandelen om te gaan eten. Wel zo gemakkelijk dus!

Maar er is meer, want hoe fijn is het dat je slaapkamer iedere dag netjes wordt opgeruimd? Je bed wordt opgemaakt, de handdoeken worden verschoond en de kamer wordt gedweild. Dat is pas echt vakantie voor jou als ouder.

Je weet waar je aan toe bent

Met een all inclusive vakantie weet je precies waar je aan toe bent. Dat komt omdat de kosten voor het hotel, de vlucht en het eten en drinken inbegrepen zijn in de reissom. Zo heb je ter plaatse bijna geen extra uitgaven meer, alleen voor leuke uitjes die je misschien wil maken. Daardoor heb je een beter overzicht van de totale kosten die een all inclusive vakantie met zich meebrengt.

Leuke activiteiten en animatie

Er zijn nog meer voordelen van een overnachting in een all inclusive hotel of resort. Die bieden een breed scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo vind je er uitgebreide zwembaden en zijn er talrijke sporten mogelijk. Ze kunnen meedoen met leuke activiteiten in de miniclub, in de speeltuin spelen en ’s avonds meedansen met de minidisco. Veel all inclusive hotels richten zich op families met kinderen. In zo’n hotel weet je dan ook zeker dat de kinderen een geweldige tijd zullen hebben. En als de kinderen zich goed vermaken, dan kan jij lekker luieren op je ligbedje aan het zwembad in Gran Canaria. Win-win noemen wij dat! 

Pin op Pinterest om te bewaren

Veel sociaal contact

All inclusive hotels en resorts zijn al jaren geliefd bij families met kinderen. Dat betekend dat er voor je kinderen ook genoeg nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen zijn waarmee ze kunnen spelen. Op vakantie wordt er snel contact gelegd bij de miniclub en bij de minidisco. Terwijl de kinderen lekker rondrennen, hou jij tijd over voor een drankje aan de bar of om te socializen met andere ouders.

All inclusive hotels en resorts zijn in het algemeen van uitstekende kwaliteit. Vakantieland Turkije is één van de meest geliefde all inclusive vakantiebestemmingen onder Nederlandse reizigers, maar Griekenland en Spanje zijn ook heel geliefd. Kies bijvoorbeeld voor een luxe hotel op Zakynthos of overnacht op het kindvriendelijke eiland Rhodos. Er zijn in ieder geval genoeg hotels en resorts om uit te kiezen. Welke bestemming je ook kiest, in een all inclusive hotel of resort staat genieten en gemak voorop! 

Lees ook: de leukste all inclusive hotels in Nederland

Geef een reactie